edunvvaltakbanneri

 

 

Edunvalvontavaltakirja – yleistä

Miksi edunvalvontavaltakirja ?

Laatimamme edunvalvontavaltakirjat perustuvat huolella laadittuihin malleihin, joissa on otettu huomioon kaikki edunvalvontavaltakirjassa määrättävissä olevat asiat.

Asiakkaan yhteydenoton johdosta käydään puhelinneuvottelu, jossa sovitaan yksityiskohdista, minkä jälkeen asiakas saa edunvalvontavaltakirjaluonnoksen.

Lakium-edunvalvontavalta on selkeä ja yksiselitteinen. Huolellisesti laadittu edunvalvontavaltakirja varmistaa tekijänsä tahdon toteutumisen eli – kuka hoitaa – miten hoitaa – ja mitä hoitaa -, jos edunvalvonta saatetaan voimaan.

Edunvalvontavaltakirjan kanssa on hyvä laatia samalla testamentti, koska edunvalvontavaltakirjan ja testamentin yhdistelmällä voidaan perintöä määrätä jaettavaksi jo elinaikana. Ilman tätä määräystä omaisuuden luovuttaminen edunvalvonnan aikana on laissa täysin kiellettyä, vaikka se vastaisi edunvalvottajan tahtoa (testamenttimääräys).

Edunvalvontavaltakirja alk. 150 €

Yhteydenotto edunvalvontavaltakirjasta joko tarjouspyyntölomakkeella tai alla olevan mallin mukaisesti sähköpostitse

Laki edunvalvontavaltuutuksesta (Aukeaa uudelle välilehdelle)

 

 

Edunvalvontavaltakirjan tilaus

 

Tarjouspyyntölomakkeella on mahdollista valita edunvalvontavaltakirjaansa lisäominaisuuksia. Edunvalvontavaltakirjan yhteydessä suosittelemme tekemään testamentin, johon edunvalvontavaltakirjassa voidaan viitata.

Tilaa edunvalvontavaltakirja tästä