Perunkirjoituspaketit

Lakium – Helsingin perunkirjoitustoimistolla perunkirjoituksen hinta riippuu valitsemastanne perunkirjoituspaketista. Perunkirjoituksen hinta määräytyy teettämänne työn mukaan. Perunkirjoituksen hinta on 250 € – 750 € välillä. Lue alta lisää tarjoamistamme perunkirjoituspaketeista ja tilaa perunkirjoitus Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.
l

Perukirja peruspaketti 250€

Asiakas hankkii saldotodistukset, sukuselvityksen ja toimittaa pesän tiedot Lakiumille. Lakium toimittaa perukirjaluonnoksen ja pyytää/saa hyväksynnän/korjaukset. Perunkirjoitustilaisuus tai sähköinen allekirjoitus. Pesänhoitaja saa sähköpostina ohjeet jatkotoimista ts verottaja, taloyhtiö, pankki, lainhuuto, veroilmoitus.

l

Perukirja Plus -paketti 300 €

Sama kuin peruspaketti, mutta sisältää lisäksi perukirjan toimittamisen liitteineen taloyhtiöihin, verottajalle ja pankkeihin

l

Perukirja Plus jakokirja -paketti 400 €

Sama kuin perukirja plus -paketti, mutta sisältää lisäksi perusjakokirjan, jotta kuolinpesä lakkaa ja omaisuus siirtyy lopullisesti perillisille. Ilman jakokirjaa kuolinpesä jää jakamattomaksi, vaikka omaisuus varsinaisesti olisi jaettu.

l

Perukirja Premium 650 €

Perunkirjoitustoimisto hankkii saldotodistukset ja sukuselvityksen sekä laatii perukirjan valmiiksi; ns. ”avaimet käteen” paketti.

l

Perukirja Premium Plus 700 €

Sama kuin Perukirja Premium, mutta sisältää lisäksi perukirjan toimittamisen taloyhtiöihin, verottajalle ja pankkeihin.

l

Lainhuudon hakeminen 200 € / 150 €

Asiakas toimittaa asiakirjat ja perunkirjoitustoimisto hoitaa lainhuudon hakemisen. Ensimmäinen lainhuudatettava kohde 200 € ja loput 150 € kpl.

l

Kaikkiin hintoihin lisätään asiakirjakulut todellisten kulujen mukaan. Laajat sukuselvitykset eri veloituksella.

Erityistä. Käytännössä perunkirjoitus voidaan toimittaa myös kirjeenvaihtona tai sähköisesti (sähköinen allekirjoitus) ilman fyysistä tapaamista.

Ota yhteyttä

14 + 5 =